Camilla Kramer

Camilla Kramer har sunget og skrevet sange siden hun var barn, men det var først for et par år siden, hun endelig fandt modet til at forfølge sin livslange drøm: at dele sin musik med verden.

Et møde med den amerikanske musiker og sangerinde, Beth Hart, blev et meget vigtigt vendepunkt. På en færge mødte Camilla sit idol og introducerede hende for nogle af sine egne sange. Camilla har altid vaklet i sin tro på sig selv. Det gjorde Beth Hart ikke. Hun troede så meget på Camilla, at hun lod hende få jobbet som opvarmning i en totalt udsolgt Amager Bio i 2019 i København – helt uden at have hørt hende optræde. Bagefter udviklede de to et helt særligt bånd, og Beth Hart er siden blevet en meget værdsat veninde og mentor.

I efteråret 2021 stod Camilla overfor et karriereskift og en skillevej. Og hun valgte at gå all in på sin musik. Mødet med Beth Hart havde ændrede alt. Den opbakning og støtte Camilla oplevede havde efterhånden forankret sig i hende  – og det var nu eller aldrig. Hun tog kontakt til sin gamle ven, musiker og producer Lars Rahbek Andresen og de blev enige om at starte indspilninger ikke længe efter. 

Med øget selvtillid og mod blev sangskrivningen intensiveret og i januar 2022 begyndte en lang proces. Sammen med sin partner, sangskriver og guitarist, Peter Christiansen, indspillede hun sit første album i det legendariske Medley Studios med nogle af de absolut bedste og mest talentfulde musikere i Danmark. Heriblandt Thomas Duus (Love Shop), Jesper Haugaard (Kim Larsen & Kjukken), Knud Møller (Johnny Madsen Band), Søren Andersen (Electric Guitars), Morten Lundsgaard (BAAL) og Lars Rahbek Andresen (Chasing Grace). 

Camilla bruger musikken som en følelsesmæssig ventil og alle sangene på albummet betyder meget for hende. På hver deres måde giver de et ærligt og autentisk indblik i hendes liv, som har været præget af sårbarhed, angst og depression. Hun finder inspiration mange steder og fremhæver blandt andet Lene Marlins debutalbum ’Playing my game’ fra 1999 som stor inspirationskilde, samt Alanis Morissettes ’Jagged Little Pill’ fra 1995 og Beth Harts ’Leave The Light On’ fra 2003. Med sine sange håber Camilla at kunne hjælpe andre, ligesom hun selv har fundet lindring i musikkens verden.