Pressmaterial

Debutalbum på gaden fra upcoming kunstner 23. februar 2023!

Camilla Kramer sender sit debutalbum, Collateral Damage, på gaden d. 23. februar 2023 og frigiver allerede nu tre singler herfra: All I’ve got, Run away og Collateral damage. 

Med iørefaldende melodier og stærke tekster bliver publikum ført ind i et melankolsk poppet univers med et lækkert rocktwist. Sangene kredser om de mørkeste afkroge i livet, og er historier om smerte og flugt, men også fortællinger om styrke og håb. Med en fortid præget af angst, depression, selvskade og indlæggelser, deler Camilla sine inderste tanker og oplevelser og håber, at de kan være med til at inspirere og hjælpe andre. 

Et møde med den amerikanske verdensstjerne, Beth Hart, blev for alvor startskuddet til jagten på drømmen. Camilla har altid vaklet i troen på sig selv. Det gjorde Beth Hart ikke. De to udviklede et helt specielt bånd, og Beth Hart er sidenhen både blevet en værdsat veninde, mentor og sparringspartner. Debutalbummet er da også dedikeret til Beth. Camilla har tidligere varmet op for Beth Hart i Amager Bio, og tjansen som opvarmning på en Europa tourné senere på året er i sin planlægningsfase.

Albummet er indspillet i Medley Studios i København i samarbejde med musiker og producer Lars Rahbek Andresen, og Peter Kvist Christiansen, guitarist og co-writer, samt nogle af Danmarks bedste musikere. Heriblandt Thomas Duus (Love Shop), Jesper Haugaard (Kim Larsen & Kjukken), Knud Møller (Johnny Madsen Band), Søren Andersen (Electric Guitars), Morten Lundsgaard (BAAL) og Lars Rahbek Andresen (Chasing Grace). 

Alle sange er produceret og mixet af Lars Rahbek Andresen.

Pressefotos: Kenneth Kjær Jørgensen.

Se og lyt til mere på:

www.camillakramer.com

www.facebook.com/camillakramermusic

https://www.instagram.com/camilla_kramer_music/